Wie zijn wij?

Onze organisatie richt zich al vele decennia intensief en specifiek op transport en logistieke dienstverlening naar landen in Zuid/Oost Europa.

De verdiepte kennis en ervaring in transport naar met name Griekenland, Cyprus, Turkije en de omringende Oostblok landen is extensief en daarmee onderscheidend, dit zult u snel in een eerste gedachtewissel of opdracht direct ervaren.

Deze voorsprong wordt nog eens versterkt door langdurige samenwerking met specialisme van lokale partners in strategisch centra waarmee lokale kennis, flexibiliteit optimaal bijdraagt tot een zorgeloze dienstverlening.

Activiteiten beperken zich zeker niet enkel tot transport over de weg.

Intermodal en short-sea behoort mede tot onze core-business, daarnaast mogelijkheden voor tijdelijke/permanente opslag in ultra moderne warehouses met een excellent netwerk services voor lokale fijn-distributie . Vanzelfsprekend zijn competenties paraat voor het opmaken/afwikkelen van douaneformaliteiten.

Wij kunnen nog veel vertellen over wie wij zijn en wat wij doen maar belangrijker is uw logistieke behoefte en belang en daarmee willen wij graag aan de slag.

 

Uw aanvraag voor een vrijblijvende Ad Hoc notering of offerte voor repeterende zendingen wordt zorgvuldig behandeld en snel opgevolgd.

01.Professioneel
02.Allround
03.Betrouwbaar
0
JAAR ERVARING
Privacy voorkeuren
Privacy beleid